Phone: +46 (0)46-184800

Translation


EPSON DSC pictureOm SPT Plasmateknik

SPT Plasmateknik beläget i Lund ca 45 km från Köpenhamns flygplats grundades 1987 av ingenjörer specialiserade inom plasmateknologi.

Med över 25 års erfarenhet inom plasmaskärning har vi en gedigen kunskap om hur man på bästa sätt kan utnyttja plasma för skärning och mejsling.

Med ett brett produktprogram kan SPT erbjuda system för manuell, mekaniserad och robotiserad plasmaskärning som uppfyller behoven för varje applikation.

Våra produkter riktar sig främst till den tillverkande industrin där man ställer höga krav på kvalitet och tillgänglighet. Vi har egenutvecklade och egentillverkade plasmasystem för skärning upp till 50 mm godstjocklek. Dessutom har vi via agenturer även produkter för skärning upp till 160 mm tjocklek.
Vi levererar allt från små bärbara system till stora mekaniserade finplasmasystem i CNC-styrda maskiner. EURO BLECH 2018

På senare år har vi breddat vårt program till att täcka fler former av skärning i metall. Därför kan våra kunder alltid hitta rätt teknologi hos SPT, vare sig det är plasma, autogen, eller fiberlaser, eller en kombination av flera teknologier i samma maskin.

Hos SPT Plasmateknik strävar vi efter att leverera marknadens bästa lösningar för plasmaskärning till industrin.